Lajme & Ngjarje


Shikoni lajmet dhe ngjarjet e fundit të kompanisë tonë dhe qëndroni të informuar për të gjithë aktivitetin tonë.

Lexo më shumë
Ekspozita RIGAFOOD 2018
02 Oct 2018

Ekspozita RIGAFOOD 2018


Pwrpunimi ynë STS dhe Uji GTG Living morën pjesë në ekspozitën e RIGAFOOD 2018 në Letoni në shtator 2018.

Lexo më shumë →