strategjia e zhvillimit të qëndrueshëm

Uji natyral


Jashtëzakonisht i pastër me një ekuilibër të mineraleve i filtruar përmes sistemit më të mirë që ekziston: Natyrë e pakontaminuar!!! Shumë i ulët në minerale dhe natrium, është i përshtatshëm për të gjithë njerëzit pa marrë parasysh se në çfarë gjendje janë - të rinj, të moshuar, gra shtatzëna, të sëmurë, të shëndetshëm etj. Për shkak të natriumit shumë të ulët është më i miri për njerëzit me probleme të veshkave, atletë.

Pirja e ujit natyral “GTG Living water” mbështet cilësinë e jetës dhe të ndjerit i shëndetshëm.

Uji natyral
Available packages

Pasi kemi kryer të gjitha testet e nevojshme laboratorike në laboratorët e autorizuar, ne kemi zbuluar se uji ynë ka disa karakteristika unike që i shtohen karizmës së tij "të kulluar".

Studimet zbuluan se njerëzit, uji i pijshëm i të cilëve ishte i ulët në magnez ishin në gjendje të ulnin presionin e gjakut të tyre duke pirë një litër ujë mineral çdo ditë, për të përmendur një nga shumë studime që ekzistojnë rreth ujit me përmbajtje të ulët mineralesh).

Natriumi i ulët do të thotë që është i përshtatshëm për njerëz me probleme të veshkave, atletë, gra shtatzëna, fëmijë. Është e njohur dhe e provuar mjekësisht se një dietë me natrium të ulët mund të kontribuojë në uljen e rrezikut të goditjes së zemrës, infraktit, osteoporozës, kancerit të stomakut dhe sëmundjes së veshkave.

Përbërësit Natyrorë:

  • Kalcium Ca 73mg / l
  • Magnezium Mg 2.4mg / l
  • Kalium K 0.3mg / l
  • Natrium Na 1.7mg / l
  • Bikarbonat HCO3 226mg / l
  • Sulfat SO4 2.9mg / l
  • Klor Cl 3.3mg / l
  • Nitrit NO2 < 0.005mg / l
  • Nitrat NO3 0.7mg / l