strategjia e zhvillimit të qëndrueshëm

Ujë i Gazuar


Pastërtia e jashtëzakonshme nga vendi I shkretë i pacënuar me një balancë natyrale të mineraleve! Me dioksidin e karbonit të shtuar shija unike e tij e bën atë ideal për njerëzit që duan ujë të gazuar. Me përmbajtje shumë të ulët mineralesh dhe natriumi, uji ynë i gazuar siguron freski në produktet tona.

Ujë i Gazuar
Available packages

Pasi janë kryer të gjitha testet e nevojshme laboratorike në laboratorët e autorizuar, ne kemi zbuluar se uji ynë ka disa karakteristika unike që shtohen karizmës së tij "të kulluar".

Studimet zbuluan se njerëzit, uji i pijshëm i të cilëve ishte i ulët në magnez, ishin në gjendje të ulnin presionin e gjakut të tyre duke pirë një litër ujë mineral çdo ditë, për të përmendur një nga shumë studime që ekzistojnë rreth ujit të ulët mineral.

Natriumi i ulët do të thotë që është i përshtatshëm për njerëzit me probleme të veshkave, atletët, gratë shtatzëna, fëmijët. Është e njohur dhe mjekësore vërtetuar se një natriumi i ulët mund të kontribuojë në uljen e rrezikut të goditjes, infraktit, osteoporozës, kancerit të stomakut dhe sëmundjes së veshkave.

Përbërësit Natyrorë:

  • Kalcium Ca 73mg / l
  • Magnezium Mg 2.4mg / l
  • Kalium K 0.3mg / l
  • Natrium Na 1.7mg / l
  • Bikarbonat HCO3   226mg / l
  • Sulfat SO4 2.9mg / l
  • Klor CI 3.3mg / l
  • Nitrit NO2 < 0.005mg / l
  • Nitrat NO3  0.7mg / l